Jedz i chudnij!

Korzystne zdrowe
odchudzanie

Należy konsumować, aby redukować
zbędne kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| rozsądnie. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Optymalnie serwować
wspólnie białka zwierzęce oraz roślinne.
Niezbędne są też tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, ale wtedy, gdy
spożywamy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz trzeba spożywać w
limitowanych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w diecie. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać prawie 70 gramów
tłuszczu codziennie. Tłuszcze dają sytość oraz limitują glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie tuczy. Możnaskonsumować
6-7 łyżek kaszy każdego dnia i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców przydadzą się w diecie, ale nie wolno jeść
winogron, bananów, śliwek – te owoce zawierają mnóstwto cukru. Można zjadać jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
jedzeniu, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są bardzo korzystne dla samopoczucia. Po godzinie 18.00 nie należy jadać owoców, bo nie strawi się
ich przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
dziennie musi skonsumować
każda pani, aby
świetnie
strawić oraz poprawić własny metabolizm.
Wyjątkowe jedzenie
i sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób błyskawiczny. Dlatego warto
zaplanować rozsądne gubienie
kilogramów.

 tabletki na odchudzanie i cellulit

tabletki na odchudzanie 2016 forum

Comments are closed.